Bine ai venit in Curte si Bucatarie!

Despre noi

Toate lucrurile bune au un inceput.

 

Cand am pornit proiectul Curte si Bucatarie, ne-am gandit ca orice om care si-a dorit vreodata sa-si faca o pizza in casa, la care sa adauge propria reteta de bere sau sa-si planteze un lamai in curte, are nevoie de ustensile de calitate, care sa nu te lase atunci cand ti-e lumea mai draga.
Tocmai de aceea, aducem in mare masuna, produse fabricate doar in Uniunea Europeana, nou-noute in Romania, care nu fac rabat la calitate in numele sfantului "las' ca merge s-asa".

 

La noi tehnologia este mana-n mana cu respectarea traditiilor care ne-au adus reputatia de buni gospodari in lung si-n lat. Pentru ca tu sa ai parte de tot ce e mai bun atunci cand iti pui sortul de Masterchef sau manusile de gradinarit.


Ca orice lucru facut din pasiune, ne asteptam ca proiectul nostru sa creasca cu pasi mici, dar repezi. Pentru inceput oferim livrare la preturi fixe, indiferent de destinatie si greutatea coletului, iar pe viitor avem in plan sa includem si mai multe produse care sa iti faca viata mai usoara. Atat in curte, cat si in bucatarie.

 

Cu drag,

Echipa Curte si Bucatarie

Powered by OpenCart. Theme by raviG.

Viziteaza site-ul Curtesibucatarie.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert